Äntligen har vi lanserat! - ZOE HOOP JEWELRY

TILLVERKADE MED RESPEKT FÖR MÄNNISKOR OCH MILJÖ. ALLTID FRI FRAKT HEM TILL DIG.

0

TÖM KUNDVAGNEN

translation missing: sv.blogs.article.by_author Liquid error (sections/article-template.liquid line 111): The format option 'month_day_year' is not a supported format. 2 translation missing: sv.blogs.article.read_time

Det har varit roligt och spännande att starta upp ZOE HOOP. Vägen från start till färdiga smycken, har inte alltid varit enkel. Vi är så glada att slutligen ha hittat en leverantör som uppfyller våra krav på kvalitet, yrkesskicklighet och hållbarhet. Vi värnar om miljön, men viktigast av allt är att hantverkarna har goda arbetsförhållanden.

Det ska kännas bra att bära våra smycken, ur flera olika perspektiv. Bäraren ska känna sig uppmuntrad, stärkt och påmind om bibelns ord men även för hantverkaren som gör smycket, ska det vara ett empowerment, en möjlighet till försörjning. Vi hoppas att vi framöver ska ha fler leverantörer, runt om i världen, där vi kan vara med och göra skillnad för människor.

Vi har fått många bönesvar längs vägen. När vi inte vetat hur vi skulle komma vidare har vi bett och gång på gång kommit i kontakt med nyckelpersoner som har coachat och bidragit med sitt expertkunnande. Vi är så tacksamma för er. Ni är fantastiska och har gjort resan så mycket ljusare.

Ett av alla bönesvar gällde framtagningen av prototypen av smycket The Sheperd's Cross. Jag hade kontaktat en rad olika smeder runt om i Göteborg, men alla svarade att de inte hade tid. Jag sa till Gud "Nu vet jag inte hur jag ska komma vidare. Du får hjälpa mig. Du vill att jag ska göra det här så öppna de dörrar som ska öppnas". Jag fortsatte jobba med andra arbetsuppgifter och efter två dagar får jag ett meddelande från en av smederna på mobilen: "Jag tror att Gud säger åt mig att göra smycket åt dig".  Det var en fantastisk känsla att följande vecka få se korset växa fram från ritning till verklighet. Slutresultatet blev så fint och jag känner mig så lycklig att äntligen få bära herdens käpp och stav, format till ett kors, runt halsen som en påminnelse om Psalm 23 och Johannes 10:11.

Jag är glad att äntligen få introducera den första kollektionen för dig. Det är min förhoppning att du nu och framöver ska hitta smycken som stärker dig, påminner dig om att du är värdefull och unik.

Caroline Johansson, grundare av ZOE HOOP (mitten av bilden)

För att shoppa vår första kollektion klicka här.

 


Titel

Författare

Swedish
Swedish