ZOE HOOPS SHOW PÅ PARIS MODEVECKA 2021 - ZOE HOOP JEWELRY

TILLVERKADE MED RESPEKT FÖR MÄNNISKOR OCH MILJÖ. ALLTID FRI FRAKT HEM TILL DIG.

0

TÖM KUNDVAGNEN

translation missing: sv.blogs.article.by_author Liquid error (sections/article-template.liquid line 111): The format option 'month_day_year' is not a supported format. 1 translation missing: sv.blogs.article.read_time

Paris modevecka, vilken härlig upplevelse, så många begåvade, vackra och kreativa människor på samma plats.

Dagen innan showen var "Fitting Day". Då träffades alla designers som skulle vara med för att tillsammans prova ut smycken, kläder, skor och väskor. Vi höll till på vackra La Galerie Bourbon ett stenkast från Triumfbågen. 

ZOE HOOP blev ihopkopplade med BALINX (som återanvända tyger från modehusen när de skapar sina kläder). Det kändes bra att kläderna hade ett stort hållbarhetsfokus, en färgskala som passar oss och, så klart, att de var snyggt designade.

Alla designers gjorde också en kort intervju som presentation för pressen med Elizabeth Solomenia, Flying Solos fantastiska VD.

Dagen efter, den 30 september var det äntligen dags för visning. Vi skulle komma ut som nummer åtta i den första visningen. Lokalen var full av människor från modevärlden, press, fotografer och influencers. 

I Paris är showen lite annorlunda än i New York eftersom modellerna står stilla i slutet av visningen för att bli fotograferade, vilket är bra för oss som visar smycken.

Hela visningen kändes overklig, som när jag lekte "show" som barn (min favoritlek). Efter visningen fick vi stora applåder och visslingar från publiken, vilket kändes som ett gott tecken. 

Se filmen från showen (3 minuter) och fler bilder från showen här:

Kika närmare på The Shepherd's Cross Earrings för kvinna klicka här 

Se The Shepherd's cross earring för man klicka här.

Läs mer om The Great Plan Bangles 

The Great Plan necklace and the Shepherd's Cross for men

Titta närmare på The Great Plan Necklace for men  och The Shepherd's Cross for men

The Great Plan Necklace for men and The Mustard Seed for men

Se mer av The Mustard Seed for men och The Great Plan necklace

Kul att få dela den här upplevelsen med dig!

Caroline Johansson
Designer, ZOE HOOP


Titel

Författare

Swedish
Swedish